Lid worden

Koor

Studenten zijn van harte welkom om lid te worden van onze vereniging. Als je op een andere manier met de universiteit verbonden bent of een getalenteerde instrumentalist bent, ben je ook meer dan welkom om je aan te melden. Wij staan garant voor veel muziek, maar vooral ook veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen.

Als lid kun je gratis gebruik maken van de faciliteiten. Daarnaast doe je twee keer per jaar mee aan een prachtig concert.

 

Solisten

Niet alleen voer je muziek uit, maar verbeter je je muzikale vaardigheden onder leiding van onze getalenteerde dirigenten. We zorgen ook voor mogelijkheden om samen te spelen met professionele solisten, workshops mee te doen en nog veel meer.

Omdat we gezelligheid hoog in het vaandel hebben, is er elke dinsdag- en donderdagavond een borrel, zijn er leuke activiteiten van BBQ´s tot en met pubquizzes en muzikale lezingen.

 

Zweden

Daarnaast gaan we elk semester een weekend samen weg. Elke paar jaar gaan we zelfs op tournee naar het buitenland en kun je in prachtige kerken en concertzalen overal ter wereld spelen. Dus speel je een instrument, zing je graag met anderen of hou je gewoon van muziek? Kom eens kijken op onze open repetities, elke eerste twee weken van September en Januari (zie de hoofdpagina voor actuele data). Als je interesse hebt, kun je ook contact opnemen met de commissaris koor of orkest via wskov@wur.nl.

Bekijk ook onze facebook!

 

Bij het koor zijn vooral mannen nodig, maar iedereen is welkom! Het koor repeteert iedere donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Ook bij het orkest zoeken we mensen, We zijn vooral op zoek naar: clarinet, hoorn, trombone, fagot, tuba, altviolen, violen, harp en contrabas; maar iedereen is welkom!. Het orkest repeteert iedere dinsdagavond van 19:30 tot 22:15 uur.

Een impressie van oud-dirigent Ger Vos:

Bron: Resource magazine van de WUR