Faciliteiten

De WSKOV heeft verschillende faciliteiten te bieden op haar locatie ‘Klankrijk’. Dat zijn zaalgebruik en instrumentenleen van de Van Uven Stichting en voor leden vioollessen.

Zaalgebruik
Klankrijk heeft twee zaaltjes die gebruikt kunnen worden als repetitieruimte. Dit  houdt in dat je gebruik kan maken van de vleugels die hier staan. Ook kun je van de ruimte gebruik maken om te oefenen met een ensemble. Het is niet toegestaan om de zaaltjes voor commerciële doeleinden te gebruiken. Voor leden van de WSKOV is het zaalgebruik gratis. Van niet-leden vragen we een kleine bijdrage, dit houdt in €10,- voor studenten en €15,- voor niet-studenten per half jaar. Daarnaast is er voor groepen van twee of meer personen een tarief van €30,-. Heb je interesse om een zaalgebruiker te worden? Vul dan het formulier in door hier te klikken of neem voor meer informatie over zaalgebruik contact op met ons via wskov@wur.nl.

Online reserveringssysteem
Sinds kort wordt voor het reserveren van het zaalgebruik in Klankrijk gebruik gemaakt van een online reserveringssysteem. Iedereen heeft inzage in de bezetting van het zaalgebruik. Echter, alleen geregistreerde zaalgebruikers kunnen een reservering maken. Naar het reserveringssysteem.

Instrumentenleen
De Van Uven Stichting beheert verschillende instrumenten, zoals verschillende strijkinstrumenten en weinig voorkomende blaasinstrumenten. Als je lid bent van de WSKOV kun je van deze instrumenten gebruik maken. Voor meer informatie over de Van Uven Stichting kun je hun website bezoeken.

Vioollessen
Olaf Borsboom, muziekleraar met 26 jaar ervaring, geeft aan leden van de WSKOV vioollessen met korting. Wil je meer weten over zijn praktijk? Klik hier om zijn website te bezoeken of klik op de banner.