Welkom!

op de website van de Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging, WSKOV

Onze eerst komende open repetities zijn de 5 en 12 september voor het orkest en de 7 en 14 september voor het koor!
Deze zijn bij de Aula, Generaal Foulkesweg 1A 6703 BG Wageningen, vanaf 19.30 uur.

Bekijk ook onze facebook voor meer info en foto's van de WSKOV.

De WSKOV bestaat uit een koor en symfonieorkest. We geven minstens twee keer per jaar een concert met a capella stukken, orkest stukken en een gezamenlijk stuk.. Soms gaan we ook op tournee (we gaan in Augustus 2017 naar Spanje!), spelen we voor evenementen of doen we andere speciale optredens. Een overzicht van de klassieke muziek die wij de afgelopen seizoenen uitgevoerd hebben is te vinden onder het kopje Concerten/Gespeelde programma's. Bij Vereniging kunt u meer informatie vinden over de WSKOV, haar historie en over de Van Uven Stichting, die een belangrijke functie vervult als beheerder van muziekinstrumenten en bladmuziek ten behoeve van het musiceren door amateurs. Direct onder het kopje Concerten kunt u het programma van de aanstaande concerten vinden.

We zijn altijd op zoek naar studenten, PhD'ers en middelbare scholieren uit de omgeving van Wageningen die het leuk vinden om samen te musiceren. Ben je geïnteresseerd? Kom meedoen met onze open repetities aan het begin van een seizoen en proef van de gezelligheid en de kick die samen muziek maken geeft! Je kunt ook altijd een mail sturen naar wskov@wur.nl.
Onze volgende open repetities zijn op 5 en 12 september voor het orkest en op  7 en 14 september voor het koor. 

Het orkest wordt begeleid door Frank Adams en Krista Audere dirigeert het koor. Elke week repeteert het orkest op dinsdag en het koor op donderdag van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Aula van de Wageningen Universiteit, op Generaal Foulkesweg 1. Na de repetities wordt er gezellig geborreld op Klankrijk, ons eigen gebouw. Buiten de repetities, repetitieweekenden en concerten worden ook andere activiteiten georganiseerd, variërend van een barbecue of spelletjesavond tot een gala of een open podium. We zijn een actieve vereniging met regelmatig leuke activiteiten!